Philadelphia Laudy + is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen Stichting Philadelphia Zorg, Stichting Prisma en onze school. Philadelphia Laudy+ biedt de kinderen van de Alphons Laudy SO buitenschoolse begeleiding aan. Bij Laudy+ werken wij aan persoonlijke leerdoelen van de kinderen aan de hand van een perspectiefplan. Dit plan wordt opgesteld door de OKT medewerker.

 

Doordat wij intensief samenwerken met elkaar zijn de lijntjes kort tussen de pedagogische medewerkers en docenten. Philadelphia Laudy+ start wanneer de schooltijd er op zit. De dag eindigt voor de kinderen tussen 17:00-17:15, dit is ook de tijd dat de kinderen opgehaald worden of met de bus mee gaan.

Op de dinsdag biedt Philadelphia Laudy+ een dansactiviteit aan in samenwerking met Stichting Prisma. Op de donderdagen wordt er een sportactiviteit aangeboden. De activiteiten worden aangeboden door een gespecialiseerde vakdocent.


Voor vragen over aanmelden kunt u terecht op onze site www.philadelphia.nl/aanmelden of contact opnemen met het cliëntbureau van Philadelphia.
telefoonnummer 0800 – 0830, emailadres 
clientbureau@philadelphia.nl

Voor informatie over de buiten schoolse begeleiding kunt u contact opnemen met de coördinerend begeleiders van Philadelphia Laudy+
:
Sanne Bos                                                             
Kaoutar Bittich
06-11247892                                                                        06-11275211
sanne.bos@philadelphia.nl                                    kaoutar.bittich@philadelphia.nl